Keski-Pohjanmaan ammattiopistolle uusi Pegas automaattisaha

Kävimme viime viikolla asentamassa ja käyttökouluttamassa PEGAS 300×320 A-CNC-R automaattivannesahan Kokkolan Ammattikampukselle. Koululle valmistui uuttaa luokkatilaa metallille ja vanhatkin tilat remontoitiin, jonne samalla hankittiin myös uusia koneita. Komeat tilat ovat tehneet ja uudella sahalla on hyvä  sahailla kappaleita oppilaiden tarpeisiin.

JKS Products Oy:lle uusi Pegas Horizontal 500×750 X-NC-2000 automaattisaha

Seutukunnan suurin automaattisaha otettiin käyttöön viikolla 49/2017 JKS Products Oy:llä Ylivieskassa. JKS Products on investoinut voimakkaasti tuotantoonsa ja sahaksikin valittiin mahdollisimman automaattinen ratkaisu pitkällä moottoroidulla syöttöradalla. Sahassa on Siemens CNC-ohjaus, kaari kääntyy ohjelmallisesti 60 astetta molempiin suuntiin, pihtisyöttölaitteen kertaisku 2000 mm, ulkona moottoroitua syöttörataa 12 m matkalla ja sisällä 2 m matkalla, purkupuolella rataa 5 m, ja paljon muuta. Tällä kelpaa sahailla!

 

Tosemetallille Pegas Profi 400 A-CNC automaattivannesaha

Kävimme asentamassa Tosemetal Oy:lle Naantaliin uuden Pegas Profi 400 A-CNC vannesahan. Tosemetal Oy:n toimitusjohtaja Juha Tossavaisella oli tarve saada hitsaajille lisää kappaleita nopeammalla tahdilla. Tarjouksista valikoitui Pegasin Profi -malli, joka on tarkoitettu tehokkaaseen nippusahaukseen. Profi -malleissa kaari laskeutuu 13 asteen kulmassa ja siinä on montaa muutakin asiaa ajateltu nippusahausta varten. Seuraava tarve onkin saada hitsareita lisää.

Tosemetal:n päätoimialat ovat ohutlevytuotanto ja teräs- ja rautarakennealat. Alihankintatoiminta suuntautuu mm. laivanrakennus-, rakennus-, ilmastointi- ja sähköalan yrityksille. Tästä Tosemetallin sivuille

Kuva asennuksesta ja koulutuksesta