Adver toivottaa valoisaa joulun aikaa!

Ja menestyksekästä vuotta 2020.

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta!

Ps. Meidät tavoittaa normaalisti koko joulun ja vuodenvaihteen, emme lomaile.

FinnPelti Oy investoi uuteen Dener servosärmäyspuristimeen

Alkuviikosta asenneltiin Finnpelti Oy:lle Sastamalaan uusi äärimmäisen nopea ja tarkka Dener DDM 4015 servosärmäyspuristin. Finnpelliltä löytyy kattavasti nykyaikaista tuotantoa, niin lastuavalta kuin levypuoleltakin. Tämä uusi särmäyspuristinkin on aikaisempien puristimien rivin jatkona, vahvistamassa jo ennestäänkin vahvaa ja monipuolista konekantaa!

Dener DDM 4015 servo Adver OY

Bauer-porasahalinja Faumek Oy:lle Tornioon

Faumekilla aloitettiin työskentely suomen komeimmalla  ja uusimmalla porasahalinjalla. Koneella saadaan porattua, jyrsittyä, kierteitettyä ja sahattua palkit nopeasti sekä tarkasti kertakäsittelyllä. Syöttöpuristimen liike 15 metriä ja jäännöspala vain 30 mm. Sahattuakin saa kulmiin molemmin suunnin. Tällä kelpaa työskennellä!

Pari viikkoa Torniossa viettäneenä, täytyy sanoa mahtavaksi kaupungiksi! Kiitos Tornio, Faumek ja hotelli Mustaparta!

Bauer

Porayksikkö kolmelta suunnalta ja jokaisessa 8-paikkainen työkaluvaihtaja. Koneiden vaatima tila saatiin puristettua erittäin pieneksi pystymallisella sahayksiköllä.

   

Syöttörataa 15 metriä, ja kertasiirrolla saa siirrettyä koko 15 metriä. Jäännöspala 30 mm automaattikäytöllä. Purkurataa 6 metriä.

Servosärmäyspuristimet nähtävänä Tampereen varastolla

Varastoomme on saapunut kaksi Dener-servosärmäyspuristinta. Koneet ovat sähköissä ja esittelemme niitä mielellämme. Tervetuloa katsomaan ja kokemaan servotekniikan nopeus, hiljaisuus ja tarkkuus!

Nämä koneet heti toimitukseen ja myydään totella kovilla tarjouksilla!

Varastossa myös sahoja ja viistekoneita heti toimitukseen.

Janne Järvinen Adverin mittalaiteasiantuntijaksi

Mittalaitteita sekä niihin liittyviä tukitoimintoja ja mittauspalvelua tarjoaa yrityksessämme Janne Järvinen, jolla on Suomen vankin kokemus Metronor-järjestelmistä. Janne on ollut ottamassa käyttöön ja kouluttamassa kaikkia Suomeen toimitettuja Metronor-järjestelmiä. Tervetuloa Adverin tiimiin, Janne!

Onko sinun yritykselläsi mittaustarpeita? Ota rohkeasti yhteyttä Adveriin ja löydetään yhdessä ratkaisu!

Schunk ja Adver tiivistävät yhteistyötään myös yhteisten toimitilojen muodossa

Schunk ja Adver tiivistävät yhteistyötään yhteisten toimitilojen muodossa. “On hyvä olla toimisto, jossa ottaa vastaan asiakkaita ja esitellä Schunkin tuotteita, vaikka pääosin työtä tehdäänkin asiakkailla”, Schunk Finlandin myyntipäällikkö Mikko Halttunen toteaa. “Adverilla oli valmiiksi meille sopivalla paikalla toimivat tilat. Koska Adverin Kalle, Juha ja Janne ovat jo entuudestaan hyviä yhteistyökumppaneita, asioista sopiminen hoitui helposti ja toimistomme pääsi ketterästi muuttamaan heidän tiloihin. Yhdessä tekemisessä on paljon synergiaetuja, kuten toimitusten vastaanottaminen ja lähettäminen sekä yhteiset palaveritkin.”

Lämpimästi tervetuloa poikkeamaan kahville ja tutustumaan toimitiloihimme – sekä Schunkin että Adverin puolesta!

Adver 10 -juhlavuosi käynnistyi

Yrityksemme kymmenes toimintavuosi käynnistyi ja teemme sen johdosta kovia juhlavuoden tarjouksia koko vuoden. Vuosi lähti liikkeelle myös uusissa toimitiloissa, joista voi lukea lisää kuvien kera täältä: https://www.konekuriiri.fi/uutiset/adver-oy-kymmenen-vuotta-uudet-toimitilat-lempaalaan/

Tilat sijaitsevat Sääksjärvellä moottoritien ja Vuoreksen välissä, eli täällä on helppo ja nopea poiketa. Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihin!

Julkaisemme uusia edustuksiakin tämän vuoden aikana ja tarkennamme tuotepalettia muutoinkin.

Dener avasi palvelukeskuksen Saksaan

Dener on avannut Euroopan palvelukeskuksen Saksan Stuttgartiin. Alussa palvelukeskuksen henkilökuntana toimii kolme henkilöä antamassa tuotetukea ja toiset kolme kiertävinä huoltomiehinä Euroopan alueella. Palvelukeskuksessa pidetään varaosavarastoa ja jatkossa sinne myös varastoidaan uusia koneita sekä tehdään koneiden esittelytila. Dener on panostanut kovasti jälkimarkkinoinnin toimintoihin, joilla tuetaan eri maiden maahantuojien toimintaa.

Euroblech 2018 -messut Hannover 23-26.10.

Tervetuloa kanssamme EUROBlech-messuille!

Adver Oy on mukana levytyökoneisiin erikoistuneilla EuroBLECH 2018 -messuilla Hannoverissa 23.-26.10.

Haluamme toivottaa Sinut tervetulleeksi tutustumaan Dener-valikoimaan! Olemme koko messujen ajan tavattavissa Denerin osastolla (halli 15, osasto G63). Tällä 700 neliömetrin messuosastolla on esillä kattavasti levytyökoneita, joista mielellämme kerromme lisää.

Messuilla esillä:
Servosärmäyspuristin Dener DDM-5020 (2040×50) robotilla
Servosärmäyspuristin Dener B-servo 2090 (900×20)
Servosärmäyspuristin Dener DDM-4015 (1530×40)
Servosärmäyspuristin Dener DDM-8025 (2550×80)
Servosärmäyspuristin Dener DDM-20040 (4080×200)
Hydraulinen särmäyspuristin Puma XL 30220 (3020×220)
Hybridisärmäyspuristin Dener 3100×220
Laserleikkausjärjestelmä Dener FL-3015-L 6 kW (1530×3050)
Plasmaleikkausjärjestelmä Dener DNR-I 1530 (1650×3150) Hyberthem 300 XPR
Ja paljon muuta.

Tule poikkeamaan tai varaa halutessasi oma tapaamisaikasi jo etukäteen!
Meidät tavoittaa messujen aikana puhelimitse:
Kalle Louhimo +358 40 136 3538
Juha Vartiainen +358 40 545 0226

EuroBLECH-messut ovat Euroopassa alan ykkösmessut ja ne järjestetään tänä vuonna 25. kerran. Messuilla on noin 1500 näytteilleasettajaa 40 maasta sekä yli 60 000 ammattikävijää lähes sadasta maasta. Voit lukea lisää messuista osoitteessa www.euroblech.com

Arttim Oy:lle asennettiin käyttöön uusi PEGAS Horizontal 500×750 automaattisaha

Arttim Oy Siikajoen Tuomiojalla otti alkuviikosta käyttöön suuren PEGAS Horizontal 500×750 X-NC-BS automaattivannesahan. Sahan lisäksi asennettiin sähköhydraulista syöttävää rataa ulos kaksi neljän metrin yksikköä, väliin jätettiin laskutila trukkia varten. Radalle voi nostaa 12 m pitkää materiaalia ja syöttää sen sahalle automaattisesti. Sahan syöttölaite on 2 m iskulla ja purkurataa sahan jälkeen asennettiin 4 metriä. Saha kääntyy molempiin suuntiin 60 astetta ja sisältää monia hienouksia. Tämä uusi kone on jo toinen asiakkaan Pegas automaattisaha. Vanhakin on vielä kovassa käytössä.

Arttim Oy tarjoaa teollisuudelle monipuolisia mekaanisen kunnossapidon palveluita. Toimipisteet löytyvät Tuomiojalta ja Raahesta. Linkistä lisää tietoa: www.arttim.fi

Capomatic Oy vahvisti konekantaa sorvilla ja keskuksella

Capomaticilla käyttöönotettiin eilen (21.5.) uusi Numturn 660×1500 sorvi Fagorin ohjauksella ja VDI-reukulla. Viime kuussa käyttöönotettiin myös Stahlwerk Vector 850M työstökeskus, joka onkin ollut kovassa ajossa asennuksesta lähtien. Koneet vahvistavat jo ennestäänkin komeaa konekantaa. Koneistamossa on pitkälti toistakymmentä lastuavaa konetta ja kunnon työjuhtana niille aihiot on sahannut yli 11 vuotta Pegasin 290×290 A-CNC automaattivannesaha.

Vinojohteinen CNC-Sorvi Merkur 245 LMB

Konepajamessut 2018

Adver Oy osallistuu Konepajamessuille 20-22.3.2018 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa (Pirkkahalli). Tervetuloa tutustumaan Adver Oy:n tarjontaan ja katsomaan osastollamme A1151 olevia koneita: vannesahat PEGAS 360×500 SHI LR-F puoliautomaattinen ja PEGAS 300×320 A-CNC-R automaattinen sekä putkentaivutuskoneista TUBOMAT 1500 ja JUTEC 6000 D. Messukoneet myydään kovilla tarjouksilla. Tervetuloa juttelemaan, vanhat ja uudet asiakkaat!

Tästä pääset kirjautumaan messuille ilmaiseksi

Messukoneet (klikkaamalla kuvaa saa lisätietoja):

R-Groupille PEGAS Herkules 400×400 X-CNC automaattisaha

Asensimme R-Groupille tämän viikon alussa uuden PEGAS Herkules 400×400 X-CNC –automaattivannesahan.

Kyseinen saha pääsee heti kovaan käyttöön vuorotyössä, jollaiseen se on myös tarkoitettu ja suunniteltu. Asiakkaamme R-Group on suuri kansainvälinen betoniteollisuuden terästuotteiden valmistaja, jolla on toimipisteitä ympäri maailmaa. Kun hommia tehdään tosissaan, pitää tuotannon koneidenkin olla kunnollisia -siksi PEGAS.

Kuvassa saha käyttöönotettuna sekä R-Groupin Olli Palvas ja Heikki Ropponen. R-Groupilla on vahvaa koneosaamista ja sahauksen tuntemusta omastakin takaa. Lisäksi kuvassa konetoimittaja Adver Oy:n puolelta Juha Vartiainen.

Käyttökoulutus menossa

 

Ylläolevissa kuvissa saha sivultapäin sekä paria viikkoa aiemmin toimittamamme SSB 40 XN -pylväsporakone.

”Olen erittäin tyytyväinen Kallen ja Juhan, eli ADVER Oy:n ammattitaitoiseen palveluun, joustavaan työaikaan ja laadukkaisiin päämiehiin, joita edustavat.

Tähän mennessä investoidut laitteet vastasivat täysin odotuksia, toimitettiin sovitussa aikataulussa ja asennus, käyttöönotto sekä koulutus toteutettiin myös sovitun mukaisesti.

Jatkamme varmasti vahvaa yhteistyötä, sen voin luvata”

Olli Palvas, Sales Manager, New Markets, R-GROUP Finland Oy. www.repo.eu

Vepe Oy Peltonen otti käyttöön Numturn 320 sorvin

Kävimme asentamassa Vepe OY Peltoselle Tuusulaan pienen cnc-ohjatun kärkisorvin yksittäisien kappaleiden ja piensarjojen tehokkaaseen valmistukseen. Koneessa on Siemens 808 D MM plus -ohjaus ja hyvät perusvarusteet jo vakiona. Toimituksessa on vielä Pegas Katana 340 R -automaattivannesaha, jonka asennus on huhtikuussa.

Keski-Pohjanmaan ammattiopistolle uusi Pegas automaattisaha

Kävimme viime viikolla asentamassa ja käyttökouluttamassa PEGAS 300×320 A-CNC-R automaattivannesahan Kokkolan Ammattikampukselle. Koululle valmistui uuttaa luokkatilaa metallille ja vanhatkin tilat remontoitiin, jonne samalla hankittiin myös uusia koneita. Komeat tilat ovat tehneet ja uudella sahalla on hyvä  sahailla kappaleita oppilaiden tarpeisiin.

JKS Products Oy:lle uusi Pegas Horizontal 500×750 X-NC-2000 automaattisaha

Seutukunnan suurin automaattisaha otettiin käyttöön viikolla 49/2017 JKS Products Oy:llä Ylivieskassa. JKS Products on investoinut voimakkaasti tuotantoonsa ja sahaksikin valittiin mahdollisimman automaattinen ratkaisu pitkällä moottoroidulla syöttöradalla. Sahassa on Siemens CNC-ohjaus, kaari kääntyy ohjelmallisesti 60 astetta molempiin suuntiin, pihtisyöttölaitteen kertaisku 2000 mm, ulkona moottoroitua syöttörataa 12 m matkalla ja sisällä 2 m matkalla, purkupuolella rataa 5 m, ja paljon muuta. Tällä kelpaa sahailla!

 

Tosemetallille Pegas Profi 400 A-CNC automaattivannesaha

Kävimme asentamassa Tosemetal Oy:lle Naantaliin uuden Pegas Profi 400 A-CNC vannesahan. Tosemetal Oy:n toimitusjohtaja Juha Tossavaisella oli tarve saada hitsaajille lisää kappaleita nopeammalla tahdilla. Tarjouksista valikoitui Pegasin Profi -malli, joka on tarkoitettu tehokkaaseen nippusahaukseen. Profi -malleissa kaari laskeutuu 13 asteen kulmassa ja siinä on montaa muutakin asiaa ajateltu nippusahausta varten. Seuraava tarve onkin saada hitsareita lisää.

Tosemetal:n päätoimialat ovat ohutlevytuotanto ja teräs- ja rautarakennealat. Alihankintatoiminta suuntautuu mm. laivanrakennus-, rakennus-, ilmastointi- ja sähköalan yrityksille. Tästä Tosemetallin sivuille

Kuva asennuksesta ja koulutuksesta

Blechexpo

Poikkesimme pikaisesti Blechexpo-messuilla Stuttgartissa tapaamassa päämiehiämme ja asiakkaitamme. Tracto-Technikillä oli esillä uutta muotoilua edustavat Tubobend 42 ja Tubomat putkentaivutuskoneet sekä Knuth:n osastolla oli useita levykoneita esillä, esim. kuvien vesileikkurit 5-akselinen 1313 Vario ja 3-akselinen 3020 Water-Jet.

Putkentaivutuskone Tracto-Technic Tubobend 42

Nettisivut

Tässä ovat Adver Oy:n uudet nettisivut, jotka julkaistu 31.10. Hieman on asioita ja juttuja vielä työn alla, mutta tästä lähtevät rakentumaan. Joulukuun alusta saamme myös uudet toimitilat Pirkkalassa käyttöömme ja varastoon jonkin verran koneita. Varasimme myös Konepaja 2018 -messuilta osaston, jossa tulemme esittelemään edustuksiamme ja tapaamaan asiakkaita. Tervetuloa käymään messuosastolla ja jo ennen messuja voi poiketa kahvilla Pirkkalan toimitiloissa!