Alkuperäiset Saksalaiset Demmeler 3D- hitsauspöydät

Tutustu Demmelerin Weldin News -uutistehteen

Jo yli 50 vuoden ajan, Saksalainen Demmeler GmbH on tuottanut innovatiivisia, uraauurtavia ratkaisuja koneiden ja laitteiden rakentamiseen. Näiden viiden vuosikymmenen aikana pieni koneistamo muuttui vähitellen nykyaikaiseksi, tehokkaaksi ja kansainvälisesti menestyksekkääksi perheyritykseksi, joka asettaa alan standardeja. Modulaaristen kiinnitystuotteiden alalla Demmelerin patentoidut ja moninkertaisesti palkitut 3-D-kiinnitysjärjestelmät ovat tulleet maailmanlaajuisestikin alan standardiksi.

3-D kiinnitysjärjestelmien ja hitsauspöytien keksijänä luonnollinen tavoite on tuottaa paitsi paras hitsauspöytä myös parhaita työkaluja ja kiinnittimiä. Tänä päivänä Demmelerin tuotevalikoima kattaa kaikki käyttöluokat edullisesta ProfiEcoLine harrastusmallista todistettuun ProfiPlusLine-tuotteeseen ja aina korkealaatuiseen ProfiPremiumLine-tuotteeseen. Demmeler tarjoaa oikean hitsauspöydän lisävarusteineen kaikkiin vaatimuksiin ja mahdollisiin budjetteihin.

Demmeler 3D -työpöydän ja kiinnitysjärjestelmän avulla olet tuottavampi ja työskentelet nopeammin ja tarkemmin. Tämän lisäksi autat suojaamaan tärkeintä resurssia – työntekijöitänne.

Pyydä lisätietoa tai tarjous Demmelerin tuotteista

* merkityt ovat pakollisia kenttiä