Adver Oy tarjoaa täydet palvelut aina tarvekartoituksesta eteenpäin kaikissa hankinnan, toimituksen ja koneen elinkaaren vaiheissa.

Panostamme kaikessa toiminnassa henkilökohtaiseen ja ammattitaitoiseen palveluun sekä ripeään toimintaan.

Vara- ja kulutusosat:

Emme rahasta asiakkaan ahdingolla ja monopoliasemalla toimittaa varaosia edustamiimme merkkeihin. Vara- ja kulutusosat ovat rehdisti hinnoiteltuja ja toimitamme ne aina mahdollisimman nopeasti. Pidämme omassa varastossa osia, joita kokemus osoittaa menevän. Konevalmistajilta saamme osia tehokkaiksi hiottujen toimitusketjujen kautta nopeasti.

Huollot ja huoltopimukset:

Suoritamme koneille vuosihuoltoja ja tarkastuksia. Huollon jälkeen saat aina raportin koneen kunnosta ja tietoa mahdollisista tulevista vioista. Parhaiten varmistat koneen toiminnan tekemällä kanssamme huoltosopimuksen, jolla varmistat koneen säännöllisen huollon, eikä se jää muistin varaan.

Särmäyspuristimissa ja levyleikkureissa testaamme öljyn kunnon ja annamme siitä raportin, jonka pohjalta päätetään öljynvaihdon tarve. Tämä säästää huomattavasti rahaa, kun öljyjä ei tarvitse vaihtaa turhaan liian usein. Näin jää öljyn ja vaihtotyön hinta pois sekä se myös vähentää jäteöljyn määrää ja on siten luontoystävällistä.

Käyttämällä huoltopalvelujamme pidät koneesi tyytyväisinä.

Vikakorjaukset:

Vikarjauksia suoritamme pääsääntöisesti vain maahantuomille koneille, koska tällöin on valmistajan tuki sekä varaosat saatavilla nopeasti ja edullisesti. Kokemusta on kuitenkin paljon myös muiden merkkien koneista, joten kannattaa kysyä apua niin arvioidaan sitten paras tapa edetä.

Teollisuusmuutot ja koneasennukset:

Tarjoamme koneiden siirtoja, vaikka koko konepajan muuttoja. Laitamme koneet siirtokuntoon ja asennamme ne käyttöön uudessa kohteessa. Siirrot ja nostot teemme yhteistyössä Hämeen Trukkinostojen kanssa. Heiltä löytyy koneiden siirtämiseen erikoistunut henkilökunta ja kunnollinen kalusto, tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Koneiden arviointi ja välitysmyynti:

Voimme arvioida koneiden markkina-arvoa ja hoitaa myynnin välitysmyyntinä, jolloin maksat välityspalkkion vain toteutuneen kauppasumman pohjalta. Koneiden arvomäärityksiä olemme tehneet myös vakuutusyhtiöille ja yrityksien arvonmäärityksen apuna yrityskaupoissa. Meillä on jokaisella työntekijällä yli 20 vuoden kokemus konekaupasta.

Erikoiskoneet ja konesuunnittelu:

Teemme koneiden suurempia muutostöitä ja kokonaisia räätälöityjä erikoiskoneita yhteistyössä VS-Project Oy:n kanssa. VS-Project hoitaa myös vanhojen ja uusien koneiden robotisointia tuotantosoluiksi. Katso lisää www.vs-project.fi

Tarvekartoitus:

Voit pyytää meidät tutustumaan tuotantoonne katsomaan yhdessä, että voisimmeko jollain ratkaisulla aukoa pullonkauloja tai tehostaa toimintaa tai parantaa laatua. Tämä ei kustanna teille mitään.

Konerahoitus:

Jäjestämme rahoituksia sekä leasing- että investointirahoituksina. Kilpailutamme rahoittajat ja niistä valitaan aina tapaukseen parhaiten sopiva vaihtoehto. Edullisempia koneita yrityksemme omistajat voivat rahoittaa itsekin, mikäli se on tarpeeseen parhaiten sopiva vaihtoehto.

Pyydä lisätietoa palveluista

* merkityt ovat pakollisia kenttiä