Dener särmäyspuristimet

Dener Makina perustettiin vuonna 1974 Kayseriin ja yrityksestä on tullut ajan saatossa yksi johtavista levyntyöstökoneiden valmistajista Euroopassa ja alan johtava valmistaja Turkissa. Yritys toimii edelleen 30 000 m² suljetulla Kayseri Organize Industrial Zone -alueella.

Dener Makina on perustamisestaan lähtien ottanut periaatteen tuottaa laadukkaita ja uusinta teknologiaa olevia koneita. Yrityksellä on käytössä ISO 9001 laatujärjestelmä ja koneet ovat CE-sertifioituja.

Tuotevalikoimasta löytyy hydrauliset ja servosärmäyspuristimet, mekaaniset levyleikkurit sekä laser- ja plasmaleikkurit. Lisäksi Dener omistaa myös lastuavia koneita valmistavan yrityksen, joten servotekniikka on tullut tutuksi. Dener onkin ainoa turkkilainen valmistaja, jolla on tarjota täysi valikoima servosärmäyspuristimia aina pienistä kuularuuvilla toimivista suuriin hihnatekniikan koneisiin.

Yli 43 vuoden kokemuksella Dener vie tuotteitaan kaikkialle maailmaan. Koneita on tuotantokäytössä myös sekä Mitsubishin että Mercedeksen autotehtailla.

Dener koneet maahantuo yksinoikeudella Adver Oy.

Pyydä lisätietoja ja tarjous:

* merkityt ovat pakollisia kenttiä