Dener

Dener Makina perustettiin vuonna 1974 Kayseriin ja yrityksestä on tullut ajan saatossa yksi johtavista levyntyöstökoneiden valmistajista Euroopassa ja alan johtava valmistaja Turkissa. Yritys toimii edelleen 30 000 m² suljetulla Kayseri Organize Industrial Zone -alueella.

Dener Makina on perustamisestaan lähtien ottanut periaatteen tuottaa laadukkaita ja uusinta teknologiaa olevia koneita. Yrityksellä on käytössä ISO 9001 laatujärjestelmä ja koneet ovat CE-sertifioituja.

Tuotevalikoimasta löytyy hydrauliset ja servosärmäyspuristimet, mekaaniset levyleikkurit sekä laser- ja plasmaleikkurit. Lisäksi Dener omistaa myös lastuavia koneita valmistavan yrityksen, joten servotekniikka on tullut tutuksi. Dener onkin ainoa turkkilainen valmistaja, jolla on tarjota täysi valikoima servosärmäyspuristimia aina pienistä kuularuuvilla toimivista suuriin hihnatekniikan koneisiin.

Yli 43 vuoden kokemuksella Dener vie tuotteitaan kaikkialle maailmaan. Koneita on tuotantokäytössä myös sekä Mitsubishin että Mercedeksen autotehtailla.

Dener koneet maahantuo yksinoikeudella Adver Oy.

Dener laserleikkausjärjestelmät

– Uuden sukupolven kuitulaserteknologia.

– Automaattisella säteen kohdistuksella voidaan leikata ohuet ja paksut levyt parhaalla mahdollisella laadulla helposti ja nopeasti, ilman pitkiä asetusaikoja.

– Hitsattu yksiosainen lämpökäsitelty runko mahdollistaa käyttämään erittäin suuria kiihdytyksiä.

– Alhaiset käyttökustannukset ja pieni energiankulutus.

– Erinomainen leikkuutulos kaikentyyppisille materiaaleille.

– Korkealaatuiset eurooppalaiset komponentit

– Automaattinen nopea vaihtopöytä.

– Moderni ja kompakti muotoilu.

– Tehokas ja käyttäjäystävällinen rakenne.

Vakiovarusteet

 • IPG tai FANUC resonaattori 1-8 kW
 • Fanuc 19” kosketusnäyttö
 • Metalix ohjelmisto
 • Precitec leikkuupää
 • Vaihtopöytä automaattinen
 • Jäähdytys laserille
 • Automaattinen kaasukonsoli
 • Savukaasuimuri ja suodatin
 • Jäähdytys ohjainkaapille
 • Leikkuujätteen keruu kärryille
 • Automaattinen levynmittausjärjestelmä (kameraan perustuva)

Dener Legend 3015-S on ainutlaatuinen kone, jolla on alhainen energiankulutus ja erittäin suuri leikkauskapasiteetti vähimmäiskustannuksin. Pölynkeräyskansi avataan ja suljetaan leikkauspään asennon mukaan. Samalla se varmistaa, että kaasuja tai savua ei pääse työympäristöön. Pöytäjärjestelmä on suunniteltu lisäämään työnkulkua materiaalin helpolla asettamisella pöydälle ja pöydän nopealla vaihdolla.

Levyn kulma ja asento löytyvät automaattisesti käyttämällä 3-pistetunnistusmenetelmää levylle. Levyn koko ja muoto saadaana setettua automaattisesti kamerajärjestelmän avulla.

Vastaava Dener laserleikkausjärjestelmä on käytössä Mercedeksen uudella autotehtaalla Turkissa.

Pyydä lisätietoa tai jätä tarjouspyyntö.

Teemme tarjouksen, josta järkiperustein on vaikea kieltäytyä!

Tästä voit ladata esitteen

* merkityt ovat pakollisia kenttiä