Asiakkaitamme

Capomatic Oy

Raisiolaisella Capomatic Oy:llä on takana jo pitkä historia yhteistyöstä kanssamme. Heillä on käytössä useita Adverin toimittamia lastuavia koneita. Muun muassa Stahlwerk sorvi pyörivillä työkaluilla ja tangonsyöttölaitteella, Numturn 660×1500 sorvi Fagorin ohjauksella ja VDI-reukulla, Stahlwerk Vector 850M työstökeskus Fanuc -ohjauksella ja Pegas 290 A-CNC automaattisaha. Saha on kuvan ottamiseen mennessä tuottanut aihiokappaleita yli 11 vuotta yrityksen automaattisille työstökoneille, joita pitkälti toistakymmentä.

Vinojohteinen CNC-Sorvi Merkur 245 LMB  

Capomatic Oy tarjoaa koneistusta (piensarjakoneistus, CNC-koneistus) Raisiosta valtakunnallisesti kaikkialle Suomeen.Tästä Capomat Oy:n sivuille

JKS Products Oy

Ylivieskassa sahataan Pegasin sahoilla. Vuonna 2007 toimitettiin Pegas 300×300 A-CNC automaattivannesaha ja siitä saadun positiivisen kokemuksen johdosta, toimitettiin vuonna 2017 suurempi Pegas 500×750 Horizontal X-NC-BS 2000 vannesaha.

  

JKS Products Ltd on ylivieskalainen kaapelivaunu- sekä verkonrakennuslaitteiden valmistaja. Yhteensä yli 30 vuoden kokemus kaapelivaunujen parissa ja laajan tuotevalikoimamme ansiosta  JKS-Products pystyy tarjoamaan asiakkailleen kokonaisvaltaiset ja toimivat ratkaisut. Tästä JKS Products:n sivuille.

HYDAC Oy

Hydac tarvitsi vaativien koneikkojen piensarjavalmistuksessa putkien taivutukseen lisää tarkuuutta sekä tiukempia taivutussäteitä. Aiemmin putkiin jäi taivutuksessa jälkiä ja ilman tuurnaa ei päästy sädettä pienentämään. Ratkaisuksi hankittiin Saksalainen Tubomat taivutuskone, joka käyttöönotettiin syksyllä 2017.

Kuva käyttökoulutuksesta

Tubomaticin hydrauliikka on myös valmistettu Hydacin osilla.

HYDAC Oy on vuodesta 1985 Suomessa toiminut HYDAC-myyntiyhtiö, osa saksalaista HYDAC-ryhmää, joka maailmanlaajuisen myyntiverkoston voimin vastaa kansainvälistyvän asiakaskunnan asettamiin haasteisiin toimimalla globaalisti unohtamatta paikallisuutta ja palvelua.

Suomessa HYDAC Oy:n toiminnan perustana ovat omat eurooppalaiset Hydac-tuotetehtaat, joista jokainen on alallaan maailman johtavien toimijoiden joukossa. Oman paikallisen suunnittelun ja kokoonpanon ansiosta Hydac pystyy toteuttamaan järjestelmät joustavasti ja ammattitaidolla. Tästä Hydac:n sivuille.

Lisätietoa Tubomat taivutuskoneesta

Osakeyhtiö Kuljetin

Kuljetimella on kokemusta jo pitkältä ajalta yhteistyöstä Adverin kanssa. Vuonna 2009 toimitettiin ensimmäinen Pegas automattisaha 350×400 H-A-CNC ja sen jälkeen pienempi saha sekä kaksi pylväsporakonetta. Vuonna 2012 toimitettiin YAWEI 4100×300 särmäyspuristin Delem CNC-ohjauksella.

Kuljettimen toimitusjohtaja Jukka Färm on ollut tyytyväinen Yawei särmäyspuristimen toimintaan. Koneeseen tehtiin huolto ja tarkistus 5 vuoden käytön jälkeen, eikä koneesta huomautettavaa löytynyt.

Vuodesta 2009 saakka käytössä ollut Pegas 350×400 automaattivannesaha

Osakeyhtiö Kuljetin

Teollisuuden kuljetin- ja siirtolaitehankinnat ovat luoneet hyvät toimintaedellytykset Osakeyhtiö Kuljettimelle. Yrityksestä on viiden vuosikymmenen aikana kehittynyt asiakkaiden arvostama siirto- ja kuljetinlaitteiden valmistaja.

Osakeyhtiö Kuljetin panostaa tuotteen ja toiminnan laatuun kilpailukykyiseen hintaan toimitusvarmuudesta tinkimättä. Tästä Kuljettimen sivuille.